Vuotalo

Tietoa meistä


Vuotalo tarjoaa vuosaarelaisille ja itäisen Helsingin asukkaille monipuolisesti kulttuuritapahtumia, vaihtuvia näyttelyjä galleriassa sekä taidekasvatustoimintaa lapsille, nuorille, päiväkodeille ja kouluille. Ohjelmistossamme on paljon elokuvia, matineoita ja erilaisia konsertteja sekä aikuisille että lapsille. Vuotalon vakiintuneeseen ohjelmistoon kuuluvat Maanantaileffat, Tiistaimatineat, Flyygelikuut sekä Maa ilmassa -klubit.

Vuotalo valmistui alkuvuodesta 2001. Talon on suunnitellut arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komonen Oy, joka voitti suunnitelmallaan ’a la kyltyyri’ vuonna 1996 järjestetyn arkkitehtuurikilpailun.

Vuotalon johtajina ovat toimineet:
Päivikki Voipaala 2001–2009
Jyrki Tirronen 2010–2017
Tuuli Tokkola 2017–

kohokohdat

Vuotalossa koettuja huippuhetkiä ovat olleet muun muassa Orastus-projekti, VuotaloFest ja Satakielikuukausi.

www.vuotalo.fi/fi/kohokohdat

suositut tapahtumasarjat

Vuotalon toimintaa rytmittävät suositut sarjat: tunnelmalliset klubi-illat, kuten Maa ilmassa -klubit ja Maestro ja minä -klubit sekä klassisen musiikin

Flyygelikuu-konsertit.http://www.vuotalo.fi/fi/tapahtumasarjat

www.vuotalo.fi/fi/tapahtumasarjat

elokuvatoiminta

Cinema Vuotalo -näytökset ovat elokuvateatteritason digitekniikalla esitettyjä uutuuselokuvia. Maanantaisin katsellaan ilmaiseksi Art house -elokuvia. Taaperoille ja koululaisille on omat sarjansa.

www.vuotalo.fi/fi/elokuvat

helsingin malli

Vuotalo osallistuu Helsinki mallin -hankkeeseen, jossa tuetaan taiteen ammattilaisten tekemää, asukkaita osallistavaa kulttuurityötä Vuosaaressa ja lähialueilla.

http://www.vuotalo.fi/fi/vuotalo/helsingin-malli

ruotsinkielinen toiminta

Vuotalossa on paljon ruotsinkielistä ohjelmaa, kuten Hurri-klubeja, Måndagsbioja sekä koko perheelle soveltuvaa ohjelmaa tarjoava Söndagsskoj-sarja. link


vuosaaren kirjasto

NETTISIVUT


HELSINGIN TYÖVÄENOPISTO

NETTISIVUT


kirjakahvila pokkari

lue lisääPuistopolun peruskoulu

NETTISIVUT


vuosaaren lukio

NETTISIVUT


Liity kanta-asiakkaaksi!

Seuraa somessa!

Kanta-asiakkaana saat etuja ja kuulet Vuotaloa koskevat uutiset ensimmäisten joukossa. Kerromme kuulumisistamme ja kanta-asiakkaille suunnatuista tarjouksista uutiskirjeellä. Voit liittyä Vuotalon kanta-asiakkaaksi täyttämällä lomakkeen, joka löytyy alla olevan linkin takaa. Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista. Seuraa meitä niin pysyt ajan tasalla!