Vuotalon lipunmyynti

Aukioloajat

Lipunmyynti on avoinna tiistaisin klo 13–18  ja kaksi tuntia ennen maksullisia esityksiä. Muulloin lippuja Vuotalon esityksiin voi ostaa verkkokaupasta lippu.fi/vuotalo sekä Lippupisteen myyntipisteistä.

Hinnat ja alennukset

Jokaisella Vuotalon tapahtumalla on oma lipunhintansa, joka on mainittu tapahtuman yhteydessä. Vuotalon tapahtumat näet tapahtumakalenterista. Lipunhintaan sisältyy palvelumaksu.

Esitysten yhteydessä mainittu alempi lipunhinta on tarkoitettu eläkeläisille, alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, työttömille sekä varus- ja siviilipalvelusmiehille.

Ostaessasi lippusi Vuotalosta, toimitusmaksua ei peritä. Lippu.fi -verkkokaupassa ja Lippupisteen myyntipisteissä lipunhintaan lisätään toimitusmaksu. Lue lisää toimitusmaksusta >

Maksutavat

Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti, Visa, Mastercard ja Eurocard
Otamme vastaan seuraavien arvosetelitoimijoiden seteleitä:
Smartum: Liikunta- ja kulttuuriseteli, Liikunta ja kulttuurisaldo
Edenred: Virikeseteli, Ticket Duo- ja Ticket Mind&Body -kortit

Valitse paikkasi katsomossa

Vuosalin katsomosta on hyvä näkyvyys lavalle. Osaan esityksistä on numeroidut paikat ja osaan numeroimattomat.


Voit ostaa Vuotalon lippuja myös

Verkkokaupasta
Vuotalon liput on mahdollista ostaa lippu.fi-verkkokaupasta. Edullisin tapa ostaa lippu verkkokaupasta on valita toimitustavaksi printtilippu tai mobiililippu. Nämä maksavat 1 € / toimitus.

R-kioskilta
Vuotalon lippuja voi ostaa myös R-kioskeilta. Kun ostat tai lunastat liput R-kioskilta, tilaukseen lisätään myyntipisteen toimitusmaksu 2 € / tilaus (2.1.2018 alkaen) + 1 € / lippu.

Meiltä voit ostaa Lippupisteen lippuja myös muihin kuin Vuotalon tapahtumiin.