14.08.2020 10.55

Turvallisesti kulttuurikeskusten tilaisuuksissa


Kulttuurikeskusten syyskausi on käynnistynyt, lämpimästi tervetuloa!

Jotta voit osallistua tilaisuuksiimme ilman turhaa huolta, olemme:
- rajoittaneet salitapahtumiin osallistuvan yleisön ja myytävien lippujen määrää
- keskittäneet lippujen myynnin verkkoon www.lippu.fi
- lisänneet tiloissamme turvalliseen käyttäytymiseen ohjaavaa opastusta ja ohjeistusta
- laittaneet käsidesiä helposti saataville
- huolehtineet tilojen siivouksesta ja erilaisten pintojen puhdistuksesta

Noudatamme hallituksen ja viranomaisten määräyksiä kasvomaskien käytöstä. THL suosittaa kansalaisille kasvomaskien käyttöä tietyissä tilanteissa toisten ihmisten suojaamiseksi.
Kulttuurikeskusten tiloissa ja saleissa huolehditaan turvaväleistä ja henkilökunta opastaa toimimaan tiloissa oikein. Kulttuurikeskusten tapahtumissa voi käyttää maskia (kertakäyttöinen tai kankainen) ja/tai suojakäsineitä. Asiakas on kuitenkin itse vastuussa omasta maskin käytöstään, maskien hankkimisesta ja tästä aiheutuvista kustannuksista.

Tutustuthan näihin turvaohjeisiin jo ennen kuin osallistut kulttuurikeskusten tapahtumiin:

Ethän tule tapahtumiin sairaana
Jos sinulla on mitä tahansa flunssan oireita eli nuhaa, yskää, kurkkukipua, päänsärkyä tai kuumetta, jääthän kotiin.

Pese kädet
Koronavirustartunta vältetään parhaiten huolehtimalla käsihygieniasta, joten pidäthän hyvää huolta käsien puhtaudesta. Tiloissamme on tarjolla käsidesiä ja paikka käsienpesulle.

Muista turvaväli
Virus tarttuu herkästi lähikontaktissa. Jos infopisteellämme tai muissa tiloissamme on jonoa, odotathan hetken ja huomioit riittävän etäisyyden muihin asiakkaisiin. Istuthan salissa riittävän etäisyyden päässä muista.

Yski ja aivasta oikein
Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla yskiessäsi tai aivastaessasi. Heitä käytetty nenäliina saman tien roskiin. Mikäli sinulla ei ole nenäliinaa, käytä hihasi yläosaa.

Seuraamme jatkuvasti koronavirusepidemiaan liittyvää viranomaistiedotusta ja informoimme asiakkaitamme mahdollisista korona-ohjeistuksiin tulleista muutoksista mahdollisimman pian.

Kiitos huomaavaisuudestasi! Kulttuurikeskuksissa nähdään!

Kaupungin kulttuurikeskuksissa, liikuntapaikoilla, kirjastoissa, museoissa, taidemuseo  HAMissa, nuorisotaloissa ja kaupunginorkesterin konserteissa huolehditaan asiakasturvallisuudesta monin toimin:

Turvallisuusnäkökohdat huomioitu kulttuuri- ja vapaa-ajan palveluissa