Vuosali

Vuosalin loistava akustiikka pääsee oikeuksiinsa parhaiten sähköisesti toistettavan musiikin konserteissa. Salissa toimivat hyvin myös akustiset konsertit sekä teatteri- ja tanssiesitykset. Salista löytyy ammattiproduktioiden vaatimukset täyttävä ääni- ja valotekniikka. Vuotalon ääni- ja valomestari ovat käytettävissä tarpeen mukaan.

Vuosalin katsomossa on 320 paikkaa sekä mahdollisuus 75 lisätuolille. Irtotuolipaikat voidaan lisätä tapahtumakohtaisesti. Sali on muodoltaan kolmion mallinen. Katsomo on mahdollista siirtää sivuun, jolloin lattiatasoon saadaan mahtumaan 220 istumapaikkaa pöytineen.


Vuokraa tila

Hinnasto

1. Kulttuuri- ja taidetilaisuudet: 700 € / 7 t + 100 € / lisätunti
2. Juhla-, kokous- ja muu käyttö: 1000 € / kerta
4. Harjoitus- ja rakentamiskäyttö 40 €/h
5. Steinway & Sons -flyygelin vuokra (sisältää virityksen) 200 €/kerta

Hintoihin sisältyy alv. 24%. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Tapahtumien tiedotus ja markkinointi

Mikäli olet tilanvuokraaja, huomioithan, että olet itse vastuussa esityksesi markkinoinnista ja viestinnästä, kuten lehdistötiedotteista, julisteista, flyereistä ja lehti-ilmoituksista.
Vuotalon viestintä huolehtii tapahtumatietojen lähettämisestä lehtien menovinkkeihin. Kaikki Vuotalon tapahtumat ovat esillä myös nettisivuillamme.


Varaukset ja tiedustelut

Tee varauksesi ajoissa: syyskaudelle varauksia otetaan vastaan tammikuun alusta alkaen ja kevätkaudelle elokuun alusta alkaen.

​​​​​​​

Michaël Toledano

kulttuurituottaja
Vuotalon ohjelmisto ja tilojen vuokraus
09 310 22327, 040 6571138
michael.toledano@hel.fi