Suositut tapahtumasarjat

Klubi-illat

Vuosali on muunnettavissa klubiksi, joissa konserteista nautitaan tunnelmallisesti pienten pöytien ääressä. Klubi-illoissa on baari A-oikeuksin. Vuotalon suosituimpia klubi-iltoja ovat Maestro ja minä -illat, joissa illan isäntä Holle Holopainen haastattelee vieraitaan musisoinnin lomassa. Maestrona on vuosien varrella nähty monia valovoimaisia artisteja, kuten Anna Puu, Pelle Miljoona, Jonna Tervomaa, Erin ja Samuli Putro. Vuotalon muut klubit ovat erikoistuneet maailmanmusiikkiin ja vauhdikkaat illat ovat perinteisesti päättyneet tanssilattialle.


Flyygelikuut

Flyygelikuu-konserteissa Vuotalon aula muuttuu tunnelmalliseksi konserttitilaksi. Aulaan kannetaan penkkirivistöt ja niiden eteen upeasointinen Steinway & Sons -flyygeli. Konserttiin voi pistäytyä vaikka vain hetkeksi tai kuunnella koko konserttikokonaisuuden alusta loppuun. Flyygelikuu-konserttisarjassa on kuultu niin Sibeliusta, Chopinia, Ravelia kuin Satienia. Tulkitsijoina on ollut niin nuoria pianistilupauksia kuin tunnettuja pianistejakin. Flyygelin takana ovat musisoineet muun muassa pianistit Tuomas Nikkanen, Mirka Viitala ja Maija Parko.


Elokuvat

Vuotalo tarjoaa elokuvaelämyksiä kaiken ikäisille. Osaan näytöksistä on saatavilla myös oheismateriaalia niille, jotka haluavat saada elokuvaelämyksestä irti enemmän. Cinema Vuotalon näytöksissä nähdään ensi-iltaleffoja elokuvateatteritason digiprojisointeina sekä Event Cinema-näytöksiä.