Elokuvat

Vuotalo tarjoaa elokuvaelämyksiä kaikenikäisille. Elokuvasarjaamme kuuluu Skidikinoja, Alakoulukinoja ja Yläkoulukinoja. Cinema Vuotalon näytöksissä nähdään ensi-iltaleffoja elokuvateatteritason digiprojisointeina sekä Event Cinema-näytöksiä.  Osaan näytöksistä on saatavilla myös oheismateriaalia niille, jotka haluavat saada elokuvaelämyksestä irti enemmän.

Kaikkien elokuvien näytösajat löydät tapahtumakalenteristamme!Skidikino

Skidikinossa näytetään laadukkaita lyhytelokuvia, jotka sopivat yli 3-vuotiaille aina esikouluikään asti. Päiväkotiryhmät voivat opettajiensa johdolla valmistautua elokuvaelämykseen Pikkukroko-oppimateriaalin avulla. Näytöksiin on vapaa pääsy.


Alakoulukino

Alakoulukino on alakoululaisten oma elokuvasarja, joihin sisältyy medialukutaitoa edistävä oppimateriaali. Elokuvat vaihtuvat kausittain.


Yläkoulukino

Elokuvanäytöksiä yläkoululuokille. Näytöksissä nähdään nuorelle yleisölle sopivia ajankohtaisia elokuvia. Elokuvaan liittyy yleensä tekijätapaaminen tai asiantuntijapuheenvuoro. Vapaa pääsy.


Maanantaileffat

Vuotalossa näytetään maanantaisin ilmaisia Maanantaileffoja. 320-paikkainen Vuosali valkokankaineen antaa hyvät puitteet elokuvakokemukselle. Maanantaileffa-sarjaan on valikoitu kiinnostavia ja ajankohtaisia Arthouse-elokuvia sekä klassikkoleffoja ja dokumenttielokuvia. Osaan elokuvista löytyy Vuotalon nettisivuilta asiantuntija-artikkeli, jonka avulla elokuvan tematiikkaan voi perehtyä tarkemmin.


CinemaVuotalo

Tammikuussa 2016 itähelsinkiläiset saivat oman elokuvateatterin, kun Vuotalossa aloitettiin ensi-iltaleffanäytökset elokuvateatteritason digiprojisointeina yhteistyössä StoryHill Oy:n kanssa. Cinema Vuotalon näytöksissä nähdään ensi-iltaleffojen lisäksi Event Cinemaa eli oopperan ja teatterin livetaltiointeja. Cinema Vuotalossa on nähty elokuvia jopa Suomen ennakkonäytöksenä!