Kaikille avoin toiminta

Vuotalossa voit osallistua vaihtuvateemaisiin galleriatyöpajoihin, kaupunkiviljelyyn tai yhteisöllisten taideteosten rakentamiseen. Projektit vaihtuvat kausittain, päivitämme tietoja näille sivuille, Facebookiin ja Instagramiin. Seuraa meitä, niin pysyt ajan tasalla!

Lisätiedot

Kulttuurituottaja Hanna Westerholm, hanna.westerholm@hel.fi


Sanapajat / Wordshop

Sanapajat / Wordshop 

Kirjoittajatyöpajoja monikielisille nuorille 

Ke 20.1.-12.5. klo 17-19 

Oletko useamman kielen ja kulttuurin parissa elävä nuori? Haluatko oppia kirjoittamaan vaikka lavarunon, rap-biisin tai somepäivityksen? Tervetuloa Sanapaja / Wordshop-kirjoittajatyöpajoihin! Voit osallistua pajoihin vaikka joka kerta, mutta paikalla voi piipahtaa myös satunnaisesti. Voit kirjoittaa millä kielellä haluat, ja pajoissa puhutaan suomea ja englantia. Vapaa pääsy, ei ennakkoilmoittautumista, tervetuloa mukaan!   

Järjestäjät: Nuoren Voiman Liitto ja Vuotalo 

Ohjaaja: Jenni Hurmerinta 

Ikäsuositus: 13-19v. 

Paikka: Vuotalon kirjasto, kokoushuone 2 

Tammikuun Sanapajat julkaistaan kaikille avoimina sanataideharjoituksina keskiviikkona 20.1. ja torstaina 28.1. klo 17 alkaen Instagramin storyissa tilillä @nuorenvoimanliitto. Storyt voi myös käydä katsomassa myöhemmin tilin kohokohdista. Tervetuloa seuraamaan!


Keskiviikkojen kiireettömät galleriatyöpajat

​​​​​​​

Vuotalon galleria toimii työpajatilana kerran kuukaudessa keskiviikkoisin. Tervetuloa kiireettömiin kädentaidon tuokioihin kokeilemaan erilaisia tekniikoita. Työpaja sopii sekä aikuisille että lapsille. Ohjaajana toimii kuvataiteilija Chloé Mahy-Hulkko. Vapaa pääsy.
Jussi Ollilan Satututuokiot

Musiikkia ja sadunkerrontaa! Ryhmien on ennakkoon ilmoittauduttava.

ti 9.2., 2.3., 16.3., 30.3. ja 13.4. klo 10.30​​​​​​​

Maailma on täynnä herkullisia, hurjia ja kummallisia tarinoita! Satuhetkien matkaopas vie kuulijansa yllättäviin seikkailuihin. Jokaisella kerralla keksitään ainutkertainen tarina, johon lapset pääsevät itse vaikuttamaan. Satu syntyy sanoista, toiminnasta, eleistä, ilmeistä ja musiikista.   

Ikäsuositus: alle 7-vuotiaille                                                                                                             

Kesto n. 30 min

Paikka: Vuotalon aula  

Kieli: suomi  

Järj. Vuotalo ja Vuosaaren kirjasto  


Ryhmille pakolliset ennakkoilmoittautumiset 12.1. klo 10 alkaen osoitteessa: 

http://www.vuotalo.fi/fi/taidekasvatus