After Ski med CariBianca

After Ski med CariBianca
Sunnuntaihupia koko perheelle kahdella kielellä
su 22.2.2015 klo 16.00
Liput alk./från/from 5 €
Lipunmyynti
Tapahtumapaikka: Vuosali
Osoite: Mosaiikkitori 2 , Helsinki
Laulu raikuu ja kaikki tanssivat, kun Bianca Morales orkestereineen esiintyy Vuotalon koko perheen After-Ski-tapahtumassa.

Laulu raikuu ja kaikki tanssivat, kun Bianca Morales orkestereineen esiintyy Vuotalon koko perheen After-Ski-tapahtumassa.

Juonellinen CariBianca-konsertti johdattelee kuulijat Suomesta Afrikan kautta Karibialle ja piipahtaa peräti Etelänavalla asti Keisaripingviinien piknikillä. Hottikokki- ja Säästämme luontoa, suojelemme eläimiä-videosarjojen (YLE TV1) mukaansatempaavat laulut edustavat jokainen omaa musiikkityyliä. Konsertissa esitetään mm. Villieläinräppi (räppi), HeviSalsa (salsa) ja PullaSamba (samba), Hottikokki (twist), Muuttolinnut (swing) Pieni tiikerihai (disko), Kuka-Kuka-laulu (bossanova) ja Keisaripingviinipiknik (reggae).
Laulut esitetään vaihtelevasti suomeksi ja ruotsiksi. Lauluja yhdistävät tarinat kerrotaan sekä suomeksi ja ruotsiksi.
Konsertin kesto n. 50 minuuttia ja sopii koko perheelle leikki-ikäisistä isovanhempiin.

Orkesterissa soittavat ja laulavat:
Bianca Morales, laulu ja juonnot
Jussi Liski, piano
Sami Virtanen, kitara
Jan-Olof Strandberg, basso
Jartsa Karvonen, rummut

Bianca Morales on suomalaisille tuttu jo 30 vuoden ajan. MTV3:n Kevään sävel-kilpailun voitto (1984), YLE TV 1 Lasten- ja nuortenohjelmille tuotetut musiikkivideo-sarjat (1996-1998, yhteensä 24 laulua), Pori Jazz Kids Festivalin luotsaaminen (alkaen 2005) ja sadat koko perheen konsertit ympäri Suomea ovat tehneet iloisesta Biancasta koko perheen kestosuosikin.Tapahtumakalenteri

<< Toukokuu 2016 >>
ma ti ke to pe la su
17
18
19
20
21
22

Hae tapahtuma

Etsi ajalta (pp.kk.vvvv):
-
Sanahaku:

Tapahtumahaku