Kaikille avoin toiminta

Vuotalossa voit osallistua vaihtuvateemaisiin galleriatyöpajoihin, kaupunkiviljelyyn tai yhteisöllisten taideteosten rakentamiseen. Projektit vaihtuvat kausittain, päivitämme tietoja näille sivuille, Facebookiin ja Instagramiin. Seuraa meitä, niin pysyt ajan tasalla!

Lisätiedot

Kulttuurituottaja Hanna Westerholm, hanna.westerholm@hel.fi


Keskiviikkojen galleriatyöpajat

Kiireettömissä kädentaidon tuokioissa kokeillaan erilaisia tekniikoita ja nautitaan yhdessä olemisesta ja tekemisestä. Työpajat sopivat sekä aikuisille että lapsille. Ohjaajana toimii kuvataiteilija Chloé Mahy-Hulkko. Ei ennakkoilmoittautumista. Ohjauskielet: suomi, englanti, ranska

ke 8.2. Lumihiutaleita ja sydämiä 
Suunnitellaan omat leimasimet ja painetaan talvisia ystävänpäiväkortteja pressprint-tekniikalla. 

ke 8.3. Kaupungissa
Miltä näyttää unelmien kaupunki? Onko se vihreä ja villi vai rosoinen ja rauhallinen? Pajassa vedostetaan väripinta monotypiatekniikalla ja sen päälle piirretään.

ke 12.4. Missä kukat viipyvät? 
Talvi voi olla pitkä, mutta galleriassa aloitetaan kevät etuajassa. Pajassa askarrellaan paperikukkia joilla voi piristää kotia ennen kuin kevät puhkeaa kukkaan.

ke 10.5. Pinssitaidetta
Pinssi voi olla myös koru tai pieni taideteos joka vangitsee huomion. Suunnitellaan ikiomat tai lahjaksi annettavat pinssit. Sään salliessa työpaja järjestetään ulkona.