Kaikille avoin toiminta

Vuotalossa voit osallistua vaihtuvateemaisiin galleriatyöpajoihin, kaupunkiviljelyyn tai yhteisöllisten taideteosten rakentamiseen. Projektit vaihtuvat kausittain, päivitämme tietoja näille sivuille, Facebookiin ja Instagramiin. Seuraa meitä, niin pysyt ajan tasalla!

Lisätiedot

Kulttuurituottaja Hanna Westerholm, hanna.westerholm@hel.fi


Keskiviikkojen kiireettömät galleriatyöpajatke 7.2., 7.3., 11.4. & 9.5. klo 16-18, vapaa pääsy
Tervetuloa kiireettömiin kädentaidon tuokioihin, joissa kokeillaan erilaisia tekniikoita sekä nautitaan yhdessä tekemisestä. Työpajat sopivat sekä aikuisille että lapsille. Ohjaajana toimii kuvataiteilija Chloé Mahy-Hulkko. Ei ennakkoilmoittautumista!

7.2. Aavikon maisema

Vielä on talvi, lunta ja pimeää – nyt siis vaihteeksi mielikuvitusmatkalle aavikkoon! Luodaan oma miniatyyriaavikkomaisema värjätystä suolasta lasipurkkeihin. Vie oma dyynimaisema kotiin luomaan lämpöä ja matkan tunnelmaa. Jos kotoasi löytyy puhtaita lasisia maustepurkkeja, tuo mukanasi.

7.3. Kirjava tyynynliina

Suunnitellaan alusta loppuun oma tyynyliina. Luodaan ensin leimasin ja painetaan värillinen kuvio suoraan kankaalle. Ommellaan tyynyliina ompelukoneella. Tyynyliinan ja leimasimen saa viedä mukanaan kotiin.

11.4. Pilvenpiirtäjä -pop up-kortit

Luodaan kolmiulotteisia kortteja arkitehtuuriteemalla. Taitellaan, mitataan, leikataan, pohditaan ja kokeillaan. Tuleeko linnoja, pilvenpiirtäjiä, mökkejä vai tulevaisuuden rakennuksia?

9.5. Unisieppari

Unisieppari on Pohjois-Amerikan ojibwa-intiaanien taikakalu. Sen tarkoitus on suodattaa pahat unet ja ajatukset päästäen lävitseen hyvät unet ja ajatukset. Eli todella kätevä esine! Perinteisesti unisieppaari on tehty pajurenkaasta, lankaverkosta ja höyhenistä. Me käytämme pajalla kierrätysmateriaaleja kuten rannekoruja, erilaisia nauhoja ja lankoja, helmiä, nappeja, jne. Luodaan niistä uniikkeja unisieppareita.