Kaikille avoin toiminta

Vuotalossa voit osallistua vaihtuvateemaisiin galleriatyöpajoihin, kaupunkiviljelyyn tai yhteisöllisten taideteosten rakentamiseen. Projektit vaihtuvat kausittain, päivitämme tietoja näille sivuille, Facebookiin ja Instagramiin. Seuraa meitä, niin pysyt ajan tasalla!

Lisätiedot

Kulttuurituottaja Hanna Westerholm, hanna.westerholm@hel.fi


Keskiviikkojen kiireettömät galleriatyöpajatke 12.9., 10.10., 14.11. & 12.12. klo 16-18, vapaa pääsy
Tervetuloa kiireettömiin kädentaidon tuokioihin, joissa kokeillaan erilaisia tekniikoita sekä nautitaan yhdessä tekemisestä. Työpajat sopivat sekä aikuisille että lapsille. Ohjaajana toimii kuvataiteilija Chloé Mahy-Hulkko. Ei ennakkoilmoittautumista!

ke 12.9. Kätevää kitschiä – liitutaulu
Kimalletta ja kultaa, helmiä ja aarteita, niillä koristellaan näyttävä liitutaulu! Oma liitutaulu auttaa pitämään arjen järjestyksessä.

ke 10.10. Tekstuuri ja toisto – kankaanpainanta
Luodaan oma leimasin yllättävistä materiaaleista kuten kumilenkeistä, köydestä tai kankaasta. Keskitytään leimasimen pintatekstuuriin ja kuvion rytmiin ja painetaan yksivärinen kuvio suoraan kangaskassiin.

ke 14.11. Satumaiset paperilyhdyt
Rakennetaan pieni paperilyhty, joka tuo valoa talven pimeimpään aikaan. Leikataan satu-, metsä- tai kaupunkimaisema-aiheinen varjokuva, joka loistaa paperilyhdyn sivujen läpi.

ke 12.12. Joulun leimu
Kiireisten jouluvalmistelujen keskellä on hyvä hengähtää hetkeksi. Kynttilät valmistetaan kastamalla sydän toistuvasti sulatettuun mehiläisvahaan. Pajaan mahtuu kerrallaan noin 15 henkilöä. Seuraavat pääsevät mukaan kun ensimmäisten kynttilät tulevat valmiiksi. Yksi kynttilä per osallistuja.